Mонтаж , демонтаж и затапване на радиатори.


Предлагаме монтаж на алуминиеви, чугунени и панелни радиатори за парно. Безплатна консултация и доставка на необходимите радиатори, кранове, термоглави, конзоли за монтаж и други необходими материали за монтажа на радиатора.
Осигуряваме безплатно изнасяне и извозване ( изхвърляне ) на Вашите стари радиатори. Разполагаме на склад с различни модели и мощности радиатори. Може да посетите нашият магазин или наш техник да Ви предостави на място различни модели, размери и мощности алуминиеви радиатори или панелни радиатори.

ДЕМОНТАЖ НА РАДИАТОРИ

Предлагаме демонтаж и затапване на радиатори, рязане и скъсяване на тръбите при необходимост, изнасяне и извозване на старите радиатори, демонтаж или рязане на държачите и конзолите на старите радиатори, източване и пълнене на отоплителната система, съставяне на протокол за топлофикация за извършения демонтаж и затапването на радиатора, съдействие за връзка с топлинните фирми и отбелязване за свалените радиатори. Работим през почивните и празничните дни и с удължено работно време. При демонтаж използваме предпазни мерки, за запазване и предпазване на Вашите стени, под, мебели и имущество. Изчистване и извозване на всички отпадъци. При желание на клиета замазваме дупки останали зад радиатора.
Валтерм2008 ЕООД град Варна продава,доставя и монтира радиатори качесвено и в срок.
Предлагаме безплатна доставка на избраните от Вас радиатори, за Варна, . Всички алуминиеви радиатори и алуминиеви лири радиатори изискваме авансово заплащане в размер на 30% от цената. Запазваме правото си да откажем доставка на клиенти отказали предишни поръчки.

ВАЛТЕРМ2008 ЕООД град Варна  предлага за своите клиенти голямо разнообразие от чугунени и алуминиеви радиатори, панелни радиатори, стоманени и алуминиеви лири за баня. Всички модели и мощности може да разгледате на нашият сайт Всички алуминиеви, панелни радиатори и лири имат 10 години гаранция, като осигуряваме и следгаранционен сервиз. Прелагаме всички необходими фитинги, конзоли, обезвъздушители, термовентили и кранове за монтаж на радиаторите. Разполагаме с квалифицирани специалисти за консултация, изчисляване и монтаж на изграните от Вас радиатори за парно.