Изграждане на системи за локално парно.

Локалното парно отопление има различни варианти на изпълнение. Системата за локално парно може да се изгради на ток, газ или твърдо гориво. Има възможности да се използват топлоотдаващи котли и камини с водни ризи, монтирани в помещения или да бъдат изведени навън в сервизните помещения или мазета. Всичко това зависи от условията, в който ще работи парната инсталация и вида на котела или камината с водна риза, както и от необходимото количество топлина.


Фирма Валтерм2008 град Варна разполага със специалисти за изграждането и поддръжката на локални парни инсталации и камини за вграждане. Нашите специалисти ще ви дадат информация относно схемата на изграждане на парното и начина на монтиране на камината или котела. Ще ви осигурим безплатен транспорт и пренос на необходимите материали за монтажа и изграждането на вашето локално парно или камина.

Ние се ангажираме с изчисленията на необходимите мощности, диаметър на тръби и циркулационна помпа. Извършваме доставка на материалите, полагане и монтаж на радиатори, тръби, лири, раширителни съдове, котлета или камини, като осигуряваме възтановяване при евентуално къртене и експлотационната им поддръжка във времето. Работим със всички видове котли и камини: камини на дърва, камини на пелети, камини на газ, електрически котли, декоративни камини, камини за вграждане, газови котли, комбинирани котли и други алтернативи за локално отопление. Предлагаме монтаж и преместване на алуминиеви и чугунени радиатори.Получавате сервизно обслужване и поддръжка.