1042
11892

Ултратънки вентилаторни конвектори PellasX тип C със стъклен панел

Описание

Ултратънки и тихи вертикални вентилаторни конвектори PELLASX със стъклен преден панел

 

 Спецификация :

 

1.    DC мотор на вентилатора;

2.    Стъклен преден панел с вградено управление;

 

3.    Моторизирана клапа за насочване на въздуха

4.    С включени декоративни крачета;

5.    С включено дистанционно управление;

6.    С включени гъвкави неръждаеми изолирани тръби;

7.    С включен захранващ кабел със щепсел;

8.    С включена тръба за отвеждане на конденза;

9.     Цвят – бял

В сравнение с традиционните отоплителни радиатори, конвекторите PELLASX може да спестят повече от 30% енергия. Благодарение на усъвършенстваното управление се постига максимално разпределение на температурата, което води до по-добро усещане за комфорт. В комбинация с термопомпени агрегати, вентилаторните конвектори могат да отговорят на различните изисквания за отопление или охлаждане. Тези устройста се отличават от вече съществуващите модели на пазара с ниски нива на шум (30 dB) и ултратънък корпус (130мм).

Отоплителната мощност на вентилаторните конвектори е три пъти по-висока от тази на обикновените радиатори. Равномерното разпределение на топлината в помещенията намалява с 30% енергийната консумация в сравнение с обикновенните радиатори.

Устройствата могат да бъдат инсталирани, където пожелаете, поради разнообразните им начини на монтаж. Mожете да изберете монтаж на пода или на стената.

Вертикалните вентилаторни конвектори имат новаторска визия. Kласическият, който е с  бял стъклен панел , перфектно може да се съчетае с декорацията в стаята и да придаде на дома ви изискан вид.

Ултратънките вентилаторни конвектори PELLASX в комбинация с термопомпи PELLASX са специално разработени за жилища и осигуряват отопление и охлаждане. Предимствата на дизайна, елегантния външен вид и супер тиха функция Ви гарантират модерен и комфортен живот.